Home » Verbouwen » radiatorombouw – 4 handige tips voor een succesvolle radiatorombouw

radiatorombouw – 4 handige tips voor een succesvolle radiatorombouw

radiator conversie

radiatorombouw – 4 handige tips voor een succesvolle radiatorombouw

Heeft iemand al een radiatorconversie gedaan naar een late 92 Cherokee? Of heb je er ooit aan gedacht om een radiatorombouw te doen? Dan is dit artikel zeker iets voor jou. Hier ga ik je een aantal zeer nuttige tips geven waarmee je in een mum van tijd je eigen radiatorombouw kunt uitvoeren.

Dus waarom heb ik dit topic aangemaakt? Ik deed dit omdat ik het gevoel heb dat mensen hier wat basisinformatie over het ombouwen van radiatoren kunnen gebruiken. En ook zodat ik u op de hoogte kan houden van de beste plaatsen om uw eigen radiatorombouw uit te voeren. Het eerste dat u moet weten bij het uitvoeren van een radiatorombouw, is dat dit moet worden gedaan op een auto met een handmatige transmissie (tenzij u turbo gebruikt, moet u mogelijk uw voetkoppeling gebruiken om de transmissie in te schakelen). Vervolgens wil je de pakkingen van de radiator verwijderen.

Ik voer al een tijdje radiatorombouw uit en ik merkte dat er mensen zijn die het niet goed lijken te doen ombouw lucide. Sommige van de problemen die mensen tegenkomen wanneer ze hun eigen reparaties uitvoeren, zijn zaken als het niet goed kunnen afdichten van de pakking (of de verkeerde pakking), de pakking die te groot wordt enz. Dit zijn slechts enkele van de problemen die mensen lijken tegen te komen wanneer ze hun eigen reparaties uitvoeren. Om te voorkomen dat u deze problemen overkomt wanneer u uw eigen radiatorombouw doet, volgt u gewoon de onderstaande tips.

Site bezoeken voor meer info: 123ombouw